luni, 28 decembrie 2009

Ikariam jocul pe internet

Turul Jocului (1/5) - Orasul tau

La inceputul Ikariam-ului primesti un oras mic, o bucata de pamant fertila pe o coasta verde.Poti sa o transformi intr-un oras infloritor si capitala a unui imperiu mare? Aceste pagini iti vor oferi o idee generala despre cum se ajunge acolo.
_________________________________________________________
Turul Jocului (2/5) - Resursele


Sunt cinci resurse distribuite pe insulele lumii: Materiale de constructie, Vin, Marmura, Cristalul si Sulful.
In timpul jocului vei avea nevoie de o multime de materiale de constructii - repartizeaza muncitorii astfel incat sa obtii material de constructii si extinde depozitele de resurse impreuna cu alti jucatori de pe insula!
_________________________________________________________
Turul Jocului (3/5) - Construirea



Dupa ce ai sortat rezervele de resurse poti incepe sa iti extinzi orasul.
1. O Academie iti permite sa faci descoperiri fantastice. 2. In cazarme incepi instruirea trupelor. 3 Construirea unui punct de comert si a navelor de comert iti va permite sa faci schimb de resurse cu alti jucatori.
_________________________________________________________
Turul Jocului (4/5) - Indrumatorii


Patru indrumatori loiali vor fi alaturi de tine, pentru ca tu sa fi mereu la curent si sa iti poti tine capul deasupra apei.
Cand se aprind inseamna ca a sosit un nou mesaj pentru tine. Atunci poti obtine cele mai noi informatii de la indrumatorii tai.
_________________________________________________________
Turul Jocului (5/5) - Vederi


Poti schimba vederea in Ikariam cum doresti.
De la vederea lumii asupra hartilor insulelor la vederea orasului. Acum ai invatat toate lucrurile importante pentru a incepe - mai trebuie doar sa te inregistrezi(gratis!)si apoi esti gata de start!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu